Facebook Pixel
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Υπάρχει κατάστημα όπου μπορώ να δω τα προϊόντα από κοντά;

Στο κατάστημα του Excite Fashion Jewellery μπορείτε να δείτε ρολόγια, κοσμήματα και αξεσουάρ που επιθυμείτε από κοντά.

Το κατάστημα λειτουργεί Δευτέρα-Τετάρτη 09:00-20:00 και Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 09:00-21:00 (Σάββατο 09:00-18:00) επί της οδού Ομήρου 63 στην Νέα Σμύρνη.

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε χωρίς ραντεβού, αλλά για την καλύτερη σας εξυπηρέτηση επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών για να επιβεβαιώσετε ότι τα προϊόντα που θέλετε να δείτε υπάρχουν διαθέσιμα στον χώρο.

Με την αποστολή της παραγγελίας μου ΔΕΝ μου ήρθε επιβεβαίωση στο mail μου. Τι πρέπει να κάνω;

Αφού ελέγξετε ότι έχετε δώσει σωστά το e-mail σας και ότι ακολουθήσατε σωστά όλα τα βήματα που απαιτούνται για την αποστολή της παραγγελίας σας,μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας είτε στέλνοντας ένα e-mail στη διεύθυνση info@excite-fashion.com,μέσω του live chat,τηλεφωνικώς στο 210 9351620 ή στην σελίδα του Facebook μέσω μηνύματος. Το ίδιο ισχύει φυσικά αν αντιμετωπίσετε κάποιο ζήτημα σε οποιοδήποτε σημείο της σελίδας!

Επικοινωνούμε άφοβα χωρίς δισταγμό, είμαστε εδώ για εσάς!

Εάν ένα προϊόν που έχω παραγγείλει τελικά δεν υπάρχει τι πρέπει να κάνω;

Ορισμένες φορές κάποια προϊόντα έχουν εξαντληθεί από την αποθήκη μας και καθώς και από την αποθήκη του κατασκευαστή. Αν και οι διαθεσιμότητες των προϊόντων ενημερώνονται καθημερινά είναι πιθανό οι προμηθευτές μας να μην έχουν ενημερώσει έγκαιρα τις αποθήκες τους για έλλειψη ή κατάργηση των προϊόντων τους.Εάν το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο θα επικοινωνήσει μαζί σας ο υπεύθυνος του online καταστήματος για να σας ενημερώσει και να σας δώσει εναλλακτικές προτάσεις.

Αν κάτι δεν μου κάνει ή δεν μου αρέσει μπορώ να το αλλάξω;

Η φιλοσοφία του καταστήματός μας είναι οι πελάτες μας να μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι με την αγορά τους. Στην περίπτωση που κάτι δεν σας αρέσει ή δεν σας κάνει ή δεν είναι έτσι όπως το έχετε φανταστεί, έχετε δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος. Παρακαλώ σημειώστε ότι οι επιστροφές ή αλλαγές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους, εφόσον :Επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στη διεύθυνση info@excite-fashion.com,μέσω του live chat,τηλεφωνικώς στο 210 9351620 ή στην σελίδα του Facebook μέσω μηνύματος.

Το προϊόν δεν έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής. Επιστραφούν το κουτί του προϊόντος, η εγγύηση και η σακούλα καθώς όλα τα παραπάνω είναι μέρος του προϊόντος που αγοράζετε. Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, τότε θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν.Οι επιστροφές γίνονται μόνο μέσω κάποιας από τις μεταφορικές ACS, SPEEDEX, Γενική Ταχυδρομική ή Porta-porta, και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη.Φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά τη μεταφορά του.Επίσης σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία μας δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής.

Γίνεται επιστροφή χρημάτων;

Το Excite Fashion Jewellery σας εξασφαλίζει την επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος από εμάς. Οι επιστροφές πραγματοποιούνται μέσω ενός τραπεζικού λογαριασμού που θα μας υποδείξετε.

Με ποιόν τρόπο μπορώ να πληρώσω;

Σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής με:Αντικαταβολή (πληρωμή κατά την παράδοση),Paypal,Χρεωστική ή Πιστωτική κάρτα,Παραλαβή από το κατάστημα ή Κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό (προηγείται της αποστολής).

Πόσα είναι τα έξοδα αποστολής;

Εφόσον η αγορά είναι αξίας μεγαλύτερης των 60 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν για την Ελλάδα(80 € για την Κύπρο).Τα έξοδα αποστολής για τις παραγγελίες που αφορούν την Ελλάδα(αξίας μικρότερης των 60€) είναι 2€ (χωρίς αντικαταβολή) 4€ (με αντικαταβολή) Τα έξοδα αποστολής για την Κύπρο ανέρχονται στα 5€ και τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες ανέρχονται στα 6.5 ευρώ.

Κάνετε αποστολές μόνο στην Αθήνα;

Αποστολές κάνουμε σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και σε όλες τις χώρες ανά την υφήλιο.

Με ποιόν τρόπο μπορεί να γίνει η αποστολή των προϊόντων που έχω παραγγείλει;

Η αποστολή για παραγγελίες που αφορούν την Ελλάδα γίνονται αποκλειστικά με Ταχυμεταφορικές εταιρείες (Courier) ή με τα ΕΛΤΑ. Οι αποστολές στην Κύπρο και τις υπόλοιπες χώρες γίνονται με τα ΕΛΤΑ.

O Φ.Π.Α συμπεριλαμβάνεται στις τιμές;

Όλες οι τιμές στο excite-fashion.com περιλαμβάνουν ΦΠΑ, συνεπώς η τιμή που βλέπετε είναι και η τελική τιμή των προϊόντων.

Γιατί να εγγραφώ στο excite-fashion.com;
  • Μεγαλύτερη ταχύτητα στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας
  • Πρόσβαση σε αναλυτικό ιστορικό των παραγγελιών σας
  • Δημιουργία προσωπικής Wish List
  • Πρόσβαση σε μοναδικές προσφορές
  • Ενημερώσεις για νέα προϊόντα
  • Δημιουργία και διαχείριση διαφορετικών διευθύνσεων αποστολής
Scroll To Top