Facebook Pixel
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ
ESPA Banner

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το excite-fashion.com μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο καθώς και όλους τους κατοίκους διεθνών προορισμών .

Εφόσον η αγορά είναι αξίας μεγαλύτερης των 30 € τα μεταφορικά είναι δωρεάν για την Ελλάδα(80 € για την Κύπρο). Τα έξοδα αποστολής για τις παραγγελίες που αφορούν την Ελλάδα(αξίας μικρότερης των 30€) είναι 2 € (χωρίς αντικαταβολή) 4 € (με αντικαταβολή). Τα έξοδα αποστολής για την Κύπρο ανέρχονται στα 5 € και τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες ανέρχονται στα 6€.

Φροντίζουμε η παραγγελία σας να αποσταλεί όσο το δυνατόν συντομότερο.Εφόσον υπάρχει άμεσα διαθέσιμο απόθεμα από τους κατασκευαστές των προϊόντων,τηρείται το εξής χρονοδιάγραμμα:

DELIVERY TIME
  • Εντός Αττικής: 1-2 εργάσιμες μέρες.
  • Για την υπόλοιπη Ελλάδα 1-3 εργάσιμες μέρες.
  • Για την Κύπρο, χρειάζονται 1-6 εργάσιμες μέρες.
  • Για λοιπές χώρες τηρείται χρονοδιάγραμμα 2-10 ημερών.
Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (έλλειψη αποθέματος,κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το excite-fashion.com σας διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

Μέσω PayPal ή με την χρεωστική/πιστωτική σας κάρτα.

Χρησιμοποιήστε κάποια από τις διαθέσιμες κάρτες σας ή τον λογαριασμό της PayPal για να διεκπεραιωθεί η παραγγελία σας.

Μετρητοίς στο φυσικό κατάστημα.

Μην ξεχνάτε πως θα πρέπει να παραλάβετε την παραγγελία σας εντός 5 εργάσιμων ημερών. Για οποιοδήποτε ειδικό αίτημα μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας είτε στέλνοντας ένα e-mail στη διεύθυνση info@excite-fashion.com,μέσω του live chat,τηλεφωνικώς στο (+30) 211 4116 120 ή στην σελίδα του Facebook μέσω μηνύματος.

Με αντικαταβολή μετρητοίς μέσω Εταιρείας ταχυμεταφορεών ή μέσω Ταχυδρoμείου.

Την πληρωμή με μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας σας είτε μέσω των ταχυμεταφορέων ή μέσω Ταχυδρoμείου.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό/Μέσω ebanking.

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας ή στην φόρμα του ebanking πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας και τον κωδικό παραγγελίας σας.Το χρονικό πλαίσιο για την κατάθεση σας είναι οι 5 εργάσιμες ημέρες από την τοποθέτηση της παραγγελίας, διότι το σύστημα ακυρώνει την παραγγελία αυτόματα και θα πρέπει να τοποθετηθεί εκ νέου. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας είτε στέλνοντας ένα e-mail στη διεύθυνση info@excite-fashion.com,μέσω του live chat, τηλεφωνικώς στο (+30) 211 4116 120 ή στην σελίδα του Facebook μέσω μηνύματος.

Τράπεζα Πειραιώς

Τραπεζικός Λογαριασμός: 5036-073246 876
iban: GR5201720360005036073246876

Τράπεζα Eurobank

Τραπεζικός Λογαριασμός: 0026.0033.29.0100639209
iban: GR6202600330000290100639209

Alpha Bank

Τραπεζικός Λογαριασμός: 346002002007905
iban: GR25 0140 3460 3460 0200 2007 905

Εθνική Τράπεζα

Τραπεζικός Λογαριασμός: 153/790246-88
iban: iban: GR4901101530000015379024688

Στοιχεία Δικαιούχου : ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

αρακαλώ σημειώστε ότι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:

  • Επικοινωνήσετε μαζί μας
  • Το προϊόν δεν έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής
  • Το ειδικό καρτελάκι της εταιρείας καθώς και οι ετικέτες του προϊόντος δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο
  • Δεν έχουν αφαιρεθεί κομμάτια από το μπρασελέ του ρολογιού ή δεν έχει γίνει οποιουδήποτε είδους τροποποίηση
  • Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, η εγγύηση, τα εγχειρίδια λειτουργίας και η απόδειξη αγοράς, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος τους προϊόντος
  • Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν

Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του. Σας ενημερώνουμε ότι το excite-fashion.com δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, υπάρχει δυνατότητα αλλαγής ή επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.

Σας ενημερώνουμε ότι το excite-fashion.com δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχών βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση.

Για την αντικατάσταση και οποιαδήποτε μορφής επισκευή προϊόντων, αρμόδια είναι μόνο η ίδια η αντιπροσωπεία.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά και παραλαβή προς επισκευή προϊόντων προς και από την εκάστοτε αντιπροσωπεία. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τους πελάτες μας. Όλα τα παραπάνω ισχύουν μόνο για πελάτες Ελλάδας-Κύπρου.

Σε κάθε περίπτωση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας είτε στέλνοντας ένα e-mail στη διεύθυνση info@excite-fashion.com,μέσω του live chat,τηλεφωνικώς στο (+30) 211 4116 120 ή στην σελίδα του Facebook μέσω μηνύματος.

Scroll To Top