Facebook Pixel

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς!

Με την παρούσα πολιτική της, η επιχείρηση του Θωμά Ραφτόπουλου, με το διακριτικό τίτλο «excite-fashion jewellery» και ιστότοπο «www.excite-fashion.com», με έδρα τη Ν. Σμύρνη Αττικής, οδός Ομήρου αρ. 68, (εφεξής η «Επιχείρηση» ή «εμείς»), καθορίζει και γνωστοποιεί τους όρους με τους οποίους, λειτουργώντας όπως ο νόμος ορίζει ως «Υπεύθυνος Επεξεργασίας», συλλέγει, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και εν γένει επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας, τα οποία αυτή συλλέγει όταν επισκέπτεστε, εγγράφεστε ή χρησιμοποιείτε το δικτυακό τόπο μας καθώς και όταν συναλλάσσεστε με τα φυσικά μας καταστήματα.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου περιγράφει επίσης τον τρόπο χρήσης, κοινοποίησης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας, τις επιλογές που διαθέτετε αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας, καθώς και πώς μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας είναι σύμφωνη με όσα ορίζουν ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός 679/2016 Ε.Ε. (GDPR), ο νόμος 4624/2019 και κάθε άλλη σχετική εφαρμοστέα νομοθεσία.

Ο Δικτυακός μας Τόπος

Το «www.excite-fashion.com» αποτελεί τον δικτυακό τόπο μας, όπου βρίσκεται το ηλεκτρονικό κατάστημα παρουσίασης και πώλησης προϊόντων της Επιχείρησης.

Τι είναι τα Προσωπικά Δεδομένα;

Ο όρος «προσωπικά δεδομένα», αναφέρεται σε πληροφορίες φυσικών προσώπων, όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail), τηλέφωνο επικοινωνίας κ.ά., οι οποίες προσδιορίζουν ή μπορούν να προσδιορίσουν την ταυτότητά σας, εφεξής «Προσωπικά Δεδομένα ή Δεδομένα».

Τι είναι η Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων;

Κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, καταχώριση, οργάνωση, διάρθρωση, αποθήκευση, προσαρμογή ή μεταβολή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, χρήση, κοινολόγηση με διαβίβαση, διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, συσχέτιση ή συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή ή καταστροφή.

Είναι υποχρεωτική η παραχώρηση των Προσωπικών Δεδομένων σας;

Η παραχώρηση των Δεδομένων στην Επιχείρηση μπορεί να είναι απαραίτητη για να επιτευχθούν οι σκοποί που προσδιορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου ή να είναι προαιρετική.

Εάν αρνηθείτε να παραχωρήσετε τα στοιχεία που επισημαίνονται ως υποχρεωτικά στο Δικτυακό Τόπο, θα είναι αδύνατο να επιτευχθεί ο βασικός σκοπός για τον οποίο συλλέγονται τα συγκεκριμένα Δεδομένα, και μπορεί, για παράδειγμα, να καταστεί αδύνατη για εμάς η εκπλήρωση της σύμβασης πώλησης ή η παροχή άλλων τυχόν υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες στο Δικτυακό Τόπο μας.

Η παραχώρηση επιπρόσθετων Δεδομένων στην Επιχείρηση, πέραν εκείνων που επισημαίνονται ως υποχρεωτικά, είναι προαιρετική και δεν επιφέρει συνέπειες σχετικά με τους κύριους σκοπούς της συλλογής Δεδομένων, αφού η παραχώρησή τους χρησιμεύει αποκλειστικά στη βελτιστοποίηση της ποιότητας των παρεχόμενων από εμάς υπηρεσιών.

Ποια Προσωπικά Δεδομένα σας συλλέγουμε;

Φροντίζουμε να συλλέγουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα Προσωπικά Δεδομένα σας, τα οποία είναι κατάλληλα και σαφή για τον σκοπό που προορίζονται. Αυτά τα Δεδομένα περιλαμβάνουν τα εξής:

A. Δεδομένα που μας παρέχετε κατά την εγγραφή σας και τη δημιουργία λογαριασμού χρήστη στον Δικτυακό Τόπο, μέσω του διαδικτύου ή του κινητού σας ή μέσω της προσωπικής σας επαφής με τα καταστήματα μας και συγκεκριμένα δεδομένα όπως ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) και κωδικό πρόσβασης/login password και όνομα, επίθετο, ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου (εάν επιθυμείτε).

B. Δεδομένα και πληροφορίες που μας παρέχετε μέσα από τις μεταξύ μας συναλλαγές (αγορές, παραγγελίες κ.λπ.) και τη μεταξύ μας επικοινωνία (μέσω των φυσικών καταστημάτων, του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω οποιουδήποτε άλλου τρόπου, ενδεικτικά ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email, στοιχεία απαραίτητα για την τιμολόγηση).

C. Δεδομένα που αφορούν στον τρόπο πληρωμής και την αποστολή των προϊόντων για τις συναλλαγές που πραγματοποιείτε μαζί μας.

D. Δεδομένα που μας παρέχετε όταν κάνετε εγγραφή σε newsletter μας.

E. Δεδομένα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που κατά προτίμηση επιλέγετε συνήθως. Προκειμένου να σας προτείνουμε προϊόντα ή υπηρεσίες του ενδιαφέροντός σας και να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την εμπειρία αγορών σας μαζί μας. Φυσικά, έχετε πάντα την επιλογή να μην μοιράζεστε τέτοια στοιχεία μαζί μας.

F. Στοιχεία επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μας.

Κατά τη συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων, θα σας ενημερώνουμε πάντα ποια δεδομένα είναι απαραίτητα σε σχέση με μια συγκεκριμένη υπηρεσία.

Χρήση cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας

Όπως οι περισσότερες ιστοσελίδες έτσι κι εμείς χρησιμοποιούμε cookies κατά την πρόσβαση και περιήγησή σας στο excite-fashion.com. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή ή άλλης ηλεκτρονικής συσκευής με την οποία αποκτά πρόσβαση στην ιστοσελίδα ο χρήστης και περιέχουν ανωνυμοποιημένες πληροφορίες, οι οποίες αφορούν τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε και τις συσκευές που χρησιμοποιείτε.

Κατηγορίες cookies που χρησιμοποιούμε:

1. Απαραίτητα Cookies : Επιτρέπουν την ορθή λειτουργία του eshop σε κάθε επίσκεψη από χρήστες. Αυτά τα cookies αποθηκεύουν πληροφορίες όπως τα προϊόντα στο καλάθι αγορών, ηλεκτρονικές πληρωμές, wishlist, επιλογή γλώσσας του eshop και πληροφορίες αναζήτησης.

Σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία, δεν έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θα απορρίψετε την εγκατάσταση των cookies αυτών, καθώς χωρίς αυτά δεν θα ήταν τεχνικά εφικτή η παροχή υπηρεσιών εκ μέρους μας.

2. Cookies Analytics & Marketing: Μερικά Cookies συλλέγουν πληροφορίες που αφορούν τη συμπεριφορά του χρήστη σε κάθε επίσκεψη, πόσες σελίδες επισκέφτηκε, ποιες, περιεχόμενο που ενδεχομένως είναι μεγαλύτερης σημασίας για το χρήστη, προϊόντα που αρέσουν στο χρήστη με σκοπό την προώθηση των κατάλληλων προϊόντων σε σχέση με τις προτιμήσεις του χρήστη.

Cookies Διαφήμισης (Μarketing) : Χρησιμοποιούνται για να παρέχουν διαφημίσεις σχετικές με εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Χρησιμοποιούνται επίσης για την αποστολή διαφήμισης ή προσφορών που ανταποκρίνονται περισσότερο στις ανάγκες σας περιορίζοντας έτσι τα ανεπιθύμητα και άνευ ουσίας διαφημιστικά μηνύματα. Επίσης μας βοηθούν στη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών καμπανιών μας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε και τη διάρκεια αποθήκευσης των δεδομένων σας μπορείτε να βρείτε εδώ

Πώς μπορείτε να ελέγχετε τα cookies μέσω του browser

Ο κάθε χρήστης του excite-fashion.com έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τις ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησης (web browser) που χρησιμοποιεί σε σχέση με τα cookies και την αποδοχή τους.

Κατά την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα θα κληθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την αποθήκευση των cookies και την επεξεργασία των δεδομένων σας που λαμβάνονται μέσω αυτών. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα πλοήγησής σας στο Διαδίκτυο με τέτοιο τρόπο ώστε να ενημερώνεστε για τη χρήση των cookies και να ορίζετε την προστασία απορρήτου που επιθυμείτε, επιλέγοντας μεταξύ μέγιστης προστασίας (για παράδειγμα «να μην γίνεται ποτέ αποδοχή cookies») και ελάχιστης προστασίας (για παράδειγμα «να γίνεται πάντα αποδοχή cookies») καθώς και ενός ενδιάμεσου επιπέδου προστασίας. Αυτές οι ρυθμίσεις απορρήτου θα παρουσιάζονται ευκρινώς και με εύληπτο τρόπο. Πρέπει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι η απόρριψη των cookies ενδέχεται να έχει ως συνέπεια να γίνει πιο δύσκολη ή αδύνατη η χρήση ορισμένων τμημάτων της ιστοσελίδας.

Cookies Τρίτων

Εάν μας ακολουθείτε ή έρθετε σε επαφή μαζί μας μέσω κάποιας από τις σελίδες μας σε πλατφόρμες μέσων επικοινωνίας ή κοινωνικής δικτύωσης τρίτων μερών, όπως το Instagram, το Facebook, Google, τα στοιχεία που θα παράσχετε ή θα λάβετε θα υπόκεινται στην πολιτική των cookies του τρίτου μέρους, γι’ αυτό σας συμβουλεύουμε να ενημερώνεστε γι’ αυτήν πριν δώσετε τη συγκατάθεσή σας.

Πώς χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας;

Κατά περίπτωση χρησιμοποιούμε τα Δεδομένα σας:

Για να ολοκληρώσουμε τις παραγγελίες προϊόντων και υπηρεσιών: Επεξεργαζόμαστε τα Δεδομένα σας προκειμένου να εκπληρώσουμε τη συμβατική μας σχέση, να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία προϊόντων, να παρέχουμε υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, να συμμορφωθούμε με νομικές υποχρεώσεις, ν’ ασκήσουμε νομικές απαιτήσεις. Επιπλέον, διατηρούμε τα Δεδομένα σας για εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να εκπληρώσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις όπως η σχετική νομοθεσία προβλέπει.

Για τη Δημιουργία Λογαριασμού Χρήστη: Επεξεργαζόμαστε τα Δεδομένα σας προκειμένου να σας παρέχουμε τις λειτουργίες λογαριασμού και να διευκολυνθεί η σύναψη αγοράς προϊόντων.

Για την Επικοινωνία μας μαζί σας: Χρησιμοποιούμε τα Δεδομένα σας για να απαντήσουμε στα αιτήματα/ερωτήματα που υποβάλλετε, στα αιτήματα επιστροφής χρημάτων ή/και στα τυχόν παράπονα. Το κάνουμε αυτό με βάση τις συμβατικές μας υποχρεώσεις προς εσάς, τις νομικές μας υποχρεώσεις αλλά και τα νόμιμα συμφέροντά μας ώστε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και να είμαστε σε θέση να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας με βάση τη δική σας προσωπική εμπειρία.

Για την Αποστολή ενημερωτικού δελτίου (newsletter): Με τη συγκατάθεσή σας, θα χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα, τις προτιμήσεις και τα στοιχεία των συναλλαγών σας για να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail, τηλεφώνου ή/και μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης για σχετικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων εξατομικευμένων/προσωποποιημένων προσφορών κ.λπ. Έχετε τη δυνατότητα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση αυτή οποιαδήποτε στιγμή.

Για να εξασφαλίσουμε ότι θα σας εμφανίζεται πάντα το πιο ενδιαφέρον περιεχόμενο στο Δικτυακό μας Τόπο, θα χρησιμοποιήσουμε τα Δεδομένα που μας έχετε παράσχει δίνοντάς μας τη συγκατάθεσή σας να λαμβάνετε ειδοποιήσεις ή τη συγκατάθεσή σας για την τοποθέτηση cookies στη συσκευή σας. Για παράδειγμα, ενδέχεται να εμφανίσουμε μια λίστα με προϊόντα που κοιτάξατε πρόσφατα ή να σας προσφέρουμε συστάσεις με βάση το ιστορικό αγορών σας και οποιαδήποτε άλλα Δεδομένα έχετε μοιραστεί μαζί μας.

Για την προστασία του λογαριασμού σας από απάτες και άλλες παράνομες δραστηριότητες: Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση των Δεδομένων σας για τη συντήρηση, ενημέρωση και προστασία του λογαριασμού σας. Παρακολουθούμε επίσης τη δραστηριότητα περιήγησης μαζί μας για να εντοπίσουμε και να επιλύσουμε γρήγορα τυχόν προβλήματα και να προστατέψουμε την ακεραιότητα της ιστοσελίδας μας. Όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος του νόμιμου συμφέροντός μας.

Για την επεξεργασία των πληρωμών και την αποτροπή δόλιων συναλλαγών: Το κάνουμε αυτό με βάση τα νόμιμα επιχειρηματικά μας συμφέροντα. Αυτό βοηθά επίσης στην προστασία των πελατών μας από απάτες.

Για να συμμορφωθούμε με τις συμβατικές μας προς εσάς υποχρεώσεις ή κατ΄ εφαρμογή διατάξεων νόμου ή σε εκτέλεση δικαστικών αποφάσεων.

Νόμιμη βάση επεξεργασίας των Δεδομένων σας

A. η εξυπηρέτηση της συμβατικής μας σχέσης (σύμβαση πώλησης)

B. η συγκατάθεση σας, όπου απαιτείται. Για παράδειγμα όταν επιλέγετε να λαμβάνετε newsletter.

C. οι υποχρεώσεις της Εταιρίας που πηγάζουν από τον νόμο (π.χ. φορολογική νομοθεσία, νομοθεσία για το ηλεκτρονικό εμπόριο κ.ά.)

Αποδέκτες των Δεδομένων σας

Πρόσβαση στα Δεδομένα σας έχει το απολύτως απαραίτητο προσωπικό της Επιχείρησής μας, το οποίο έχει δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας και οι συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις ή τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών, οι οποίες επεξεργάζονται τα Δεδομένα σας ως Εκτελούντες την Επεξεργασία για λογαριασμό μας και σύμφωνα με τις οδηγίες και τις εντολές μας.

Εκτελούντες την επεξεργασία:

Τρίτοι παρόχοι υπηρεσιών που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό της Εταιρίας, για παράδειγμα (ενδεικτικά αναφέρονται) για την επεξεργασία πιστωτικών καρτών και πληρωμών, μεταφορές και παραδόσεις, φιλοξενία, διαχείριση και συντήρηση της ιστοσελίδας μας, διανομή email, έρευνα και ανάλυση, διαχείριση προωθητικών ενεργειών, καθώς και διαχείριση ορισμένων υπηρεσιών και στοιχείων, λογιστικές και νομικές υπηρεσίες. Όταν χρησιμοποιούμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών συνάπτουμε συμφωνίες που τους υποχρεώνουν να εφαρμόζουν κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Άλλοι τρίτοι φορείς, στον βαθμό που απαιτείται για τους εξής σκοπούς: τη συμμόρφωση μετά από αίτημα οργάνου της Ελληνικής Πολιτείας, δικαστική απόφαση ή ισχύοντα νόμο, την αποτροπή παράνομων χρήσεων των Δικτυακών Τόπων και Apps μας ή παραβιάσεων των Όρων Χρήσης των Δικτυακών Τόπων και Apps μας και των πολιτικών μας, η δική μας προστασία από αξιώσεις τρίτων, και η συμβολή στην αποτροπή ή έρευνα περιπτώσεων απάτης.

Η πολιτική που εφαρμόζουμε με τους τρίτους Εκτελούντες την Επεξεργασία των Δεδομένων σας σύμφωνα με τα ανωτέρω:

Παρέχουμε μόνο τις πληροφορίες που χρειάζονται για την εκτέλεση των συγκεκριμένων υπηρεσιών τους.

Τα Δεδομένα σας μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς που καθορίζουμε στη σύμβασή μας μαζί τους.

Αν σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες τους, οποιαδήποτε από τα δεδομένα που κατέχουν θα διαγραφούν ή θα καταστούν ανώνυμα.

Για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας ως πελάτη στο Δικτυακό μας Τόπο, χρησιμοποιούμε τις ακόλουθες εταιρείες, οι οποίες θα επεξεργαστούν τα Προσωπικά σας Δεδομένα ως μέρος των συμβάσεών τους μαζί μας FACEBOOK, INSTAGRAM και GOOGLE. Επίσης συνεργαζόμαστε για την αποστολή των παραγγελιών σας με εταιρεία ταχυμεταφορών.

Οι Εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό μας έχουν συμφωνήσει και δεσμευτεί συμβατικά με την Εταιρία να τηρούν εχεμύθεια, να μην επεξεργάζονται τα δεδομένα σας για σκοπούς άλλους και χωρίς την άδεια μας, να λαμβάνουν κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφάλειας και γενικά να συμμορφώνονται με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και ιδίως τον Κανονισμό 979/2016/ΕΕ (GDPR). Εμείς ως επιχείρηση συνεργαζόμαστε μαζί τους ώστε να διασφαλίσουμε ότι το απόρρητό σας είναι σεβαστό και προστατεύεται ανά πάσα στιγμή.

Μεταφορά Δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε (ή επεξεργαζόμαστε) στο πλαίσιο του Δικτυακών Τόπου μας, θα αποθηκεύονται εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ωστόσο, μερικοί από τους παραλήπτες των Δεδομένων με τους οποίους η Επιχείρηση μοιράζεται τα Προσωπικά Δεδομένα σας ενδέχεται να βρίσκονται σε άλλες χώρες εκτός από αυτήν στην οποία πραγματοποιήθηκε η αρχική συλλογή των Προσωπικών Δεδομένων σας. Όταν μεταφέρουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας σε παραλήπτες σε άλλες χώρες, δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα Προσωπικά δεδομένα σας όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Χρόνος διατήρησης των Δεδομένων

Διατηρούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας τον απολύτως απαραίτητο χρόνο για να εκπληρώσουμε τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου αλλά και την τήρηση των νόμιμων υποχρεώσεών μας (π.χ. φορολογικών κλπ). Δεδομένα που επεξεργαζόμαστε στα πλαίσια της σύμβασης πώλησης, θα τα διατηρήσουμε για πέντε (5) χρόνια ώστε να μπορέσουμε να συμμορφωθούμε με τις νομικές και συμβατικές υποχρεώσεις μας.

Newsletter : Η δήλωση συγκατάθεσής σας για αποστολή ενημερωτικού δελτίου (newsletter) τηρείται για όσο χρόνο σας αποστέλλεται newsletter από την Επιχείρηση και πάντως όχι περισσότερο από έξι μήνες από τη διακοπή αποστολής του.

Στο τέλος αυτής της περιόδου διατήρησης, τα δεδομένα σας θα διαγραφούν πλήρως ή θα καταστούν ανώνυμα, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μη αναγνωρίσιμο τρόπο για στατιστική ανάλυση και επιχειρηματικό προγραμματισμό.

Ασφάλεια των Δεδομένων σας

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων σας, έχουμε λάβει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των Δεδομένων σας από κάθε μορφής τυχαία ή αθέμιτη επεξεργασία. Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Ο ισότοπος www.excite-fashion.com χρησιμοποιεί ασφαλές πρωτόκολλο επικοινωνίας (Secure Sockets Layer - SSL) με 256-bit κρυπτογράφηση. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει την ασφαλή επικοινωνία μεταξύ του χρήστη και της πλατφόρμας μας.

Η πληρωμές μέσω καρτών πραγματοποιούνται στο σύστημα ePos Paycenter της τράπεζας Πειραιώς. Ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας και το CVV ΔΕΝ αποθηκεύονται ποτέ στη βάση δεδομένων του συστήματος. Τα στοιχεία αυτά λαμβάνονται από το χρήστη κρυπτογραφημένα (SSL-256bit) και αποστέλλονται στους servers της τράπεζας σε πραγματικό χρόνο και με την ίδια κρυπτογράφηση. Ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, μόνο η τράπεζα έχει πρόσβαση στον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας. Η Τράπεζα έχει αναλάβει την διαδικασία εκκαθάρισης των συναλλαγών σας εξασφαλίζοντας σας απόλυτη ασφάλεια.

Για την αναγνώρισή σας ως χρήστη λογαριασμού τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (Username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), τους οποίους μόνο εσείς γνωρίζετε και είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διατήρηση της μυστικότητας τους. Κάθε φορά που καταχωρείτε τα στοιχεία σας, σας παρέχεται πρόσβαση στον προσωπικό σας λογαριασμό. Η συγκεκριμένη διαδικασία επιτυγχάνεται με ασφάλεια μέσω της κρυπτογράφησης κατά τη μεταφορά τους στο διαδίκτυο και τους εξυπηρετητές (servers) της Επιχείρησης.

Τα δικαιώματά σας ως υποκείμενο των Δεδομένων

Δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα: Έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε αν τα δεδομένα σας υφίστανται επεξεργασία, πώς και για ποιο σκοπό.

Δικαίωμα διόρθωσης: Έχετε το δικαίωμα να απαιτήσετε τη διόρθωση ανακριβών δεδομένων καθώς και τη συμπλήρωση ελλιπών δεδομένων που σας αφορούν.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Δικαιούστε να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

Δικαίωμα στη λήθη: Όταν δεν επιθυμείτε πλέον την επεξεργασία και διατήρηση προσωπικών σας δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή τους, υπό την προϋπόθεση ότι τα δεδομένα δεν τηρούνται για κάποιο συγκεκριμένο νόμιμο και δηλωμένο σκοπό.

Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων: Δικαιούστε να λάβετε ή να ζητήσετε τη μεταφορά των δεδομένων σας, σε μηχαναγνώσιμη μορφή σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, εφόσον το επιθυμείτε.

Έχετε δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας. Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεών σας ως προς την επεξεργασία.

Έχετε δικαίωμα εναντίωσης και ανάκλησης συγκατάθεσης στην επεξεργασία των Δεδομένων σας.

Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Δεδομένων σας και εμείς θα σταματήσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας, αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματός σας. Εάν έχετε δηλώσει τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα, μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή με μελλοντική ισχύ.

Σε περίπτωση που βασιζόμαστε στο νόμιμο συμφέρον μας: Σε περιπτώσεις όπου επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με βάση το νόμιμο συμφέρον μας, μπορείτε να μας ζητήσετε να σταματήσουμε για λόγους που σχετίζονται με την προσωπική σας κατάσταση. Πρέπει τότε να το πράξουμε αν δεν πιστεύουμε ότι έχουμε νόμιμο επιτακτικό λόγο να συνεχίσουμε να επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα.

Δικαίωμα Καταγγελίας: Έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ταχυδρομική δ/νση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210. 6475600, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) contact@dpa.gr), αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας παραβιάζει το ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας;

Για να ασκήσετε τα δικαιώματα σας μπορείτε να μας υποβάλλετε σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@excite-fashion.com ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στον τηλεφωνικό αριθμό (+30) 211 4116 120 και εμείς θα το εξετάσουμε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Απαντάμε στα Αιτήματά σας δωρεάν χωρίς καθυστέρηση, και σε κάθε περίπτωση εντός (1) ενός μηνός από τότε που θα λάβουμε το αίτημά σας. Σε περίπτωση που στο χρονικό αυτό διάστημα του ενός μηνός, δεν είμαστε σε θέση να απαντήσουμε λόγω της πολυπλοκότητας του αιτήματος ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, θα σας ενημερώσουμε εντός του μήνα αν χρειαστούμε επιπλέον χρόνο ώστε να απαντήσουμε στο αίτημά σας.

Αν επιθυμείτε τη διόρθωση των Δεδομένων σας στο λογαριασμό χρήστη σας, μπορείτε να συνδεθείτε σε αυτόν και να πραγματοποιήσετε οιανδήποτε διόρθωση/ μεταβολή χωρίς να απαιτείται η υποβολή Αιτήματος.

Αν επιθυμείτε την ανάκληση της συγκατάθεσης σας για αποστολή ενημερωτικού δελτίου (newsletter) μπορείτε να την πραγματοποιείτε με την επιλογή του συνδέσμου «Για διαγραφή από τη «λίστα αποστολής newsletter» κάντε κλικ εδώ» που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε newsletter.

Εφαρμοστέο δίκαιο κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας

Εφαρμοστέο Δίκαιο είναι το Ελληνικό Δίκαιο, όπως διαμορφώνεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, το νόμο 4624/2019 και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Τροποποίηση της Πολιτικής Απορρήτου

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ενημερώνεται όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Οποιαδήποτε αλλαγή στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου θα ισχύει μόλις η επικαιροποιημένη Πολιτική Απορρήτου αναρτηθεί στην παρούσα ιστοσελίδα. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε, ανά τακτά διαστήματα, την παρούσα Πολιτική για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα Δεδομένα σας.

Scroll To Top